+36 70 94 94 995
Nyitvatartás: H-SZO 08:00-21:00,   Sopron Csengery u. 49. – INGYENES PARKOLÁSSAL!

Infratrainer

Az Infratrainer forradalmi technológiájának segítségével látványos eredményt érhetsz el, ami 10-15 alkalom után akár 8 kg fogyást is jelenthet! Az Infratrainer fekvőkerékpáron végzett edzés közben infrasugarak hatolnak a bőr alá. A sugarak hatására a zsírszövetek felmelegednek és feloldódnak, felszabadítva ezzel a testben található méreganyagokat, melyek az edzés során távoznak a szervezetből.

Az Infratainer használata nem igényel különösebb fizikai felkészültséget és nem terheli túl a szervezetet, így súlyproblémákkal küzdő vendégeink és az idősebb korosztály is biztonságosan használhatja.

A kezelésnek köszönhetően nem csak a testsúlyod, de a testzsírszázalékod, és a körméreted is csökkenni fog. Mindezek mellett, a bőrödet simábbá varázsolja és a cellulit eltüntetésében is a segítségedre lesz.

Lipolézer

A 21. századi fogyasztóterápiák legújabb különlegessége a Lipolézer kezelés, melynek során a bőr alá juttatott lézersugár célzottan oldja fel a testünkön lerakódott felesleges zsírpárnákat. A gyors kezelés már 2-3 hét után látható eredményt hoz. A gyors és fájdalommentes kezelés amellett, hogy kiváló fogyássegítő, bőrfeszesítő és bőrszépítő hatással is bír.

A Lipolézeres terápia során nem kell tartanunk a fájdalomtól és a zsíreltávolító plasztikai eljárásokkal ellentétben itt nincs felépülési idő és diszkomfort érzet sem!

Hatása klinikailag igazolt!

Kombinált alkalmazás – Együtt hatásosabb!

Az Infratrainert úgy fejlesztették ki, hogy önmagában is hatékony segítséget nyújtson a fogyni vágyóknak. De a Lipolézerrel együttesen alkalmazva még intenzívebb zsírégető hatást érhetünk el. Az aktív és passzív zsírégető eljárás kombinálásával maximalizálhatjuk a kezelés eredményét. Az alakformáló terápia már néhány hét alatt látványos segítséget nyújt a problémás területeken.

R

Látványos eredmény

R

Fájdalommentes fogyás

R

Bőrfeszítő hatás

R

Cellulit csökkentő

R

Hatékony alakformáló

Próbáld ki a Quick-Fit kombinált kezeléseit és maradj formában egész évben!

Alakformálás kíméletesen

%

Edzettség

%

Hatékonyság

%

Siker

4+4 bérlet
INFRA edzés
Protein shake
Zero bar
Biotech kulacs
0,75 l Vöslauer
5 % kedvezmény
10 % kedvezmény
15 % kedvezmény
L-Carnitine ampulla
L-Carnitine ital
30p LIPO
Pörgesd meg a kereket és nyerj!
Add meg a neved, email címed és teszteld a szerencséd! Minden pörgetés nyer!
A megadott adatok kezelése az adatvédelmi nyilatkozatunk alapján történik!
design by Honlapdiszkont