+36 70 94 94 995 info@quick-fit.hu
Nyitvatartás: H-SZO 08:00-21:00,   Sopron Csengery u. 49. – INGYENES PARKOLÁSSAL!

INFRAFÉNY + MÁGNESTERÁPIA = MAXIMÁLIS EREDMÉNY

Az INFRATRAINER egy forradalmian új alakformáló gép,mellyel kis ráfordítással gyors és biztos eredmény érhető el a fogyásban, valamint a méregtelenítésben. Az INFRATRAINER innovatív ZeroFat™ technológiás fekvő wellness kerékpár az infrafény és a mágnesterápia együttes hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Hatása már az első néhány használat után rendkívül látványos. Az edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, még a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszer-maradványok, stb).

Foglalj időpontot online és próbáld ki az Infratrainert!

A maximális eredményért!

A maximális zsírégető hatás érdekében az Infratrainer edzést érdemes Lipolézeres terápiával együttesen alkalmazni. A kezelések kombinálása egyesíti a passzív és aktív zsírégetést, ezzel növelve a terápia hatékonyságát, egészséges kikapcsolódást és sportolást biztosítva számunkra.

Személyre szabott edzés

Az INFRATRAINERREL végzett edzés teljesen személyre szabható. Az ébredési pulzus alapján állítható be a zsírégető tartomány, mely egy pulzusmérő óra segítségével tartható a megfelelő értéken. A pulzusszámot változtatni a beépített 9 fokozatú mágnesfék erősségének csökkentésével vagy növelésével lehet. A helyesen megállapított zsírégető tartomány garantálja a maximális súlycsökkenést és az izomlázmentességet. A vendég az edzés ideje alatt kényelmes, félig fekvő testhelyzetben, kerékpározás közben zenét hallgathat vagy filmet nézhet a beépített monitoron.

Kíméletes, de hatékony alakformáló módszert keresel?

Működési elv

Az új wellness gép, az INFRATRAINER, egy olyan fekvőkerékpár, mely PHILIPS VITAE infra vonalsugárzók és egy mágnesterápiás készülék hatását egyesíti a maximális hatékonyság érdekében. Edzés közben az infrasugarak behatolnak a bőr alá, belülről felmelegítik, feloldják a zsírszöveteket és felszabadítják a méreganyagokat. A kerékpározás hatására a feloldott zsír könnyen átalakul energiává, a méreganyagok egy része rögtön az izzadsággal, a többi pedig a felgyorsult anyagcsere révén távozik a szervezetből. A MAGNETVITAL SYSTEM ezeket a pozitív hatásokat együttes módon, nagymértékben felerősíti és a kezelést kiegészíti egy vitalitást javító mágnesterápiás programmal.

Az infra fény

A világegyetem legjótékonyabb sugárzása, tökéletesen biztonságos minden élő szervezet számára. Az infrafény 2–25 mikrométer hullámhosszúságú fény, mely mélyen a bőr alá hatol, ahol hőenergiává alakul és az egész testben erős izzadást, méregtelenítést vált ki anélkül, hogy komoly hőérzetünk támadna, mint például napozáskor.

Alkalmazási területek

FOGYÁS

BŐRSZÉPÍTÉS

MÉREGTELENÍTÉS

ZSÍRÉGETÉS

BŐRFIATALÍTÁS

VÉRKERINGÉS JAVÍTÁS

CELLULIT KEZELÉS

IMMUN ERŐSÍTÉS

VITALITÁS JAVÍTÁS

Ellenjavallatok

TERHESSÉG

FRISS MŰTÉT

LÁZAS ÁLLAPOT

SZOPTATÁS

GYULLADÁSOS BETEGSÉG

FÁJDALMAS, KIDUDORODÓ VISSZÉR

SZÍV / KOSZORÚÉR BETEGSÉG

AKUT FERTŐZÉS

TROMBÓZIS ÉS ARRA VALÓ HAJLAM

Szeretném kipróbálni az Infratraineres kezelést!

HATÁSMECHANIZMUS

Az InfraTrainer-ben eltöltött 50 perc kellemesen telik, miközben szervezetünk minimum 600-800 kilokalóriát éget el, ami egy 13–17 km-es futótréningnek felel meg. Edzés során a súlyveszteség 80%-a víz, míg a további 20% összetétele: zsír, koleszterin, zsírban oldódó nehézfémek (ólom, higany, kadmium, alumínium) és bizonyos mérgező anyagok (dioxin, vegyszermaradványok stb.). Ilyen méretű méregtelenítő hatást korábban csak rendkívül megerőltető sportolásnál, például a maratoni futásnál figyeltek meg. Ezekből az adatokból is látható, hogy az InfraTrainer hasonlóan gyors fogyasztó és méregtelenítő hatást ér el, mint például a hosszútávfutás, melyhez rendkívül jó erőnlét szükséges.

design by Honlapdiszkont