+36 70 94 94 995 info@quick-fit.hu
Nyitvatartás: H-SZO 08:00-21:00,   Sopron Csengery u. 49. – INGYENES PARKOLÁSSAL!

Miért minket válassz?

🙂 Szülinapod alkalmából megajándékozunk egy tekeréssel! 🙂 Törzsvendégeinket megjutalmazzuk hűségükért ajándék alkalmakkal! 🙂 Egyszerre fogysz, méregtelenítesz, feszesebb lesz a bőröd és narancsbőrt tüntetsz el! 🙂 Nálunk nem vagy egyedül! Személyre szabott edzéstervet is kaphatsz szakértőinktől!

Kulcsár Edina 70 kilósan döntött úgy, hogy modell lesz!

Infratrainer

Az Infratrainer forradalmi technológiájának segítségével látványos eredményt érhetsz el, ami 10-15 alkalom után akár 8 kg fogyást is jelenthet! Az Infratrainer fekvőkerékpáron végzett edzés közben infrasugarak hatolnak a bőr alá. A sugarak hatására a zsírszövetek felmelegednek és feloldódnak, felszabadítva ezzel a testben található méreganyagokat, melyek az edzés során távoznak a szervezetből. Az Infratainer használata nem igényel különösebb fizikai felkészültséget és nem terheli túl a szervezetet, így súlyproblémákkal küzdő vendégeink és az idősebb korosztály is biztonságosan használhatja. A kezelésnek köszönhetően nem csak a testsúlyod, de a testzsírszázalékod, és a körméreted is csökkenni fog. Mindezek mellett, a bőrödet simábbá varázsolja és a cellulit eltüntetésében is a segítségedre lesz.

Lipolézer

A 21. századi fogyasztóterápiák legújabb különlegessége a Lipolézer kezelés, melynek során a bőr alá juttatott lézersugár célzottan oldja fel a testünkön lerakódott felesleges zsírpárnákat. A gyors kezelés már 2-3 hét után látható eredményt hoz. A gyors és fájdalommentes kezelés amellett, hogy kiváló fogyássegítő, bőrfeszesítő és bőrszépítő hatással is bír. A Lipolézeres terápia során nem kell tartanunk a fájdalomtól és a zsíreltávolító plasztikai eljárásokkal ellentétben itt nincs felépülési idő és diszkomfort érzet sem! Hatása klinikailag igazolt!

Kombinált alkalmazás – Együtt hatásosabb!

Az Infratrainert úgy fejlesztették ki, hogy önmagában is hatékony segítséget nyújtson a fogyni vágyóknak. De a Lipolézerrel együttesen alkalmazva még intenzívebb zsírégető hatást érhetünk el. Az aktív és passzív zsírégető eljárás kombinálásával maximalizálhatjuk a kezelés eredményét. Az alakformáló terápia már néhány hét alatt látványos segítséget nyújt a problémás területeken.

R

Látványos eredmény

R

Fájdalommentes fogyás

R

Bőrfeszítő hatás

R

Cellulit csökkentő

R

Hatékony alakformáló

Próbáld ki a Quick-Fit kombinált kezeléseit és maradj formában egész évben!

Alakformálás kíméletesen

%

Edzettség

%

Hatékonyság

%

Siker

design by Honlapdiszkont