Lipolézer – Zsírégető kezelés

A lipolézeres alakformáló kezelés segítségével már 2-3 hetes zsírégető kúra alatt látványos eredmény érhető el – fogyás gyorsan és fájdalommentesen.

Lipolézer – Zsírégető turbó kúrák

A lipolézer alkalmazásával végzett zsírégető kezelés a 21. század fogyasztó terápiája. A mai rohanó életmód mellett legtöbbször nincs időnk alakformáló gépek használatával végzett edzésterv elvégzésére. A lipolézeres zsírégető terápia azonban ekkor is a segítségünkre van.

A 2-3 hetes turbó zsírégető kúrák alatt ugyanis alkalmanként 30 perces kezeléssel már elérhető a látványos fogyás gyorsan, a hasi zsír eltüntetése, a körméret számottevő csökkentése, és ehhez még csak meg sem kell szenvednünk.

Próbáld ki! Foglalj időpontot stúdiónkba online!

A maximális zsírégető hatás érdekében a lipolézer alkalmazásával végzett kúrát érdemes infratrainer edzéssel kombinálni. A passzív és aktív zsírégetés párosítása nemcsak növeli a terápia hatékonyságát, de biztosítja számunkra az egészséges kikapcsolódást és sportolást is.

A lézeres alakformálás avagy a lézeres lipolízis során a testünkön lévő felesleges zsírpárnák célzott eltávolítása történik. A lipolézer zsírégető ereje nemcsak a hasi zsír eltüntetése érdekében vethető be, de narancsbőr ellen is jól alkalmazható, így fiatalítva, feszesítve a bőrt.

A lipolézeres alakformálás előnyei:

NINCS FELÉPÜLÉSI IDŐ

NINCS FÁJDALOM

NINCS DISZKOMFORT ÉRZÉS

FORMÁLJA AZ ALAKOT

SEGÍT A FOGYÁSBAN

FESZESÍTI A BŐRT

CSÖKKENTI A CELLULITOT

CSÖKKENTI A PIGMENT FOLTOKAT

BIZTONSÁGOS ÉS KÉNYELMES

BEAVATKOZÁST NEM IGÉNYEL

HATÁSA KLINIKAILAG BIZONYÍTOTT

Ha kipróbálnád a lipolézeres alakformálás előnyeit, jelentkezz be online!

Működési elv

A lipolézer egy alacsony frekvenciájú lézer. A lézeres zsírégető eljárás során a bőr alatti területekre behatoló lézersugár „feloldja” a lerakódott zsírt. A feloldott zsír a szervezetből természetes élettani folyamatok során távozik: a zsírsejtek a keringésbe kerülve a szervezet más területeire jutnak el, ahol energiaként hasznosulhatnak. Az eljárás így teljes mértékben biztonságos és fájdalommentes. A zsírok távozását meggyorsítja, ezáltal az eljárást hatékonyabbá teszi, ha a lézeres alakformálást infratrainer edzéssel párban alkalmazzuk.

Kezelés előtt és után fényképet készítünk a kezelt területről, így a változások pontosan nyomon követhetőek a kezeléssorozat alatt.

A lipolézeres zsírégető terápia – FONTOS!

A lipolézeres alakformáló kúra hatékonysága érdekében javasolt a minimum 3 (maximum 6) hetes terápia. Heti 3 kezelés az optimális, a kezelési időszak hossza pedig a kezelési területen található zsírpárnák mennyiségétől függ. A lipolézeres zsírégető kezelés során (jellemzően heti 3 kezeléstől) felléphet gyengeség, fejfájás, hasmenés.

6 hetes kúra során két terület zsírpárnáin végezhető el a lipolézer kezelés, területenként 3-3 heti terápiával. Ezt követően 1,5-2 hónapos kihagyást követően lehet új kúrát végezni, akár ugyanazon a területen is.

A lézeres zsírégető kezelés előtt 2-3 órával már lehetőleg ne együnk semmit. A terápia után figyeljünk a fokozott rostbevitelre és folyadékfogyasztásra a kúra hatékonyságának növelése érdekében. (Naponta kötelező a 3 liter tiszta víz elfogyasztása, így serkentve a nyirokrendszer működését és az anyagcserét.)

Az egészséges étkezés és a rendszeres mozgás elősegíti a lipolézeres kezelés sikerességét. Kerüljük a cukros ételeket, beleértve a gyümölcsök fogyasztását is, és az egyszerű, gyors felszívódású szénhidrátos ételeket (pl. péksütemények). A kávé és az alkohol fogyasztásától célszerű tartózkodni, mivel azok gátolják a nyirokrendszert a zsír eltávolításában. A lipolézer használata után minimum 30 perces anyagcsere serkentő mozgás javasolt, hogy az elfolyósított zsír ne kerüljön vissza a zsírsejtbe.

Az eredmények már pár alkalom után tapasztalhatók. A lipolézeres zsírégető kezelések mellett az egészséges étrend követésével és a rendszeresen mozgással, alakformáló gépek használatával hosszú távon látványos eredmények érhetőek el.

Próbáld ki! Foglalj időpontot stúdiónkba online!

Alkalmazási területek

HAS

DERÉK

NYAK

CSÍPŐ

COMBOK

(pl. belső, külső, oldalsó rész)

FELKAROK

FENÉK

TÉRD

Ellenjavallatok

TERHESSÉG, SZOPTATÁS

KÓROS TÚLSÚLY

PACEMAKER

MAGAS VÉRNYOMÁS

FÉNYÉRZÉKENYSÉG

ROSSZINDULATÚ DAGANATOS MEGBETEGEDÉSEK

SÚLYOS CUKORBETEGSÉG

KERINGÉSI RENDELLENESSÉGEK

A KEZELÉS KEVÉSBÉ HATÉKONY diabétesz pácienseknél vagy pajzsmirigy betegeknél (anyagcsere zavarokkal rendelkezőknél)

Ha kipróbálnád a lipolézeres alakformálás előnyeit, jelentkezz be online!

design by Honlapdiszkont