+36 70 94 94 995 info@quick-fit.hu
Nyitvatartás: H-SZO 08:00-21:00,   Sopron Csengery u. 49. – INGYENES PARKOLÁSSAL!

Ismerd meg új partnerünket Szabó Orsolyát!

Vélhetően tudod, hogy a sikeres sportolók speciálisan képzett szakemberek (edző, tréner, dietetikus, sportorvos) útmutatásait követve nyerik sorra az érmeiket, de még a sikeres üzletemberek is szakemberek (coach, üzleti tréner) segítségével érik el a kitűzött céljaikat. 

Ha ezt a szöveget olvasod, akkor bizonyosan szeretnéd Te is kevesebb idő alatt gyorsan és látványosan, felesleges energiák nélkül elérni a céljaidat.

Miért válassz engem a céljaid eléréséhez?

  • Professzionális segítséget nyújtok Neked és minden kérdésedre választ kapsz, kivezetve a divatdiéták útvesztőjéből. Így felesleges körök nélkül érhetsz el sokkal rövidebb idő alatt látványos eredményeket.

 

  • Különböző csomagok közül választhatsz, igényeidnek megfelelően, melyeken akár később is változtathatsz. Ezáltal teljesen magadra szabhatod a lehetőségeket, úgy fogod érezni magadat mintha kedvenc ruhádat hordanád.

 

  • Anyagcsere- és hormontípus meghatározása minden vendégem számára. Ezáltal olyan információk birtokosa leszel, amelyeknek a későbbiekben is nagy hasznát fogod venni.

 

  • Személyre szabott táplálkozási és életviteli tanácsokat kapsz. Megismerkedsz az éhezés nélküli fogyással, ami látványos eredmények mellett javítja a komfortérzetedet is.

 

  • Személyre szabottan, a Neked megfelelő változatos étrendet írom meg, melyet a változások figyelembe vételével változtatunk. A szervezeted így nem fog tiltakozni, nem lesz diszkomfort érzeted, sőt egyre jobban fogod magad érezni.

 

  • Saját igényeidnek és célodnak megfelelő edzéstervet kapsz. Ezáltal elkerülöd a túlterhelés okozta problémákat, ugyanakkor a lehető legtöbbet fogod kihozni magadból.

 

  • Korlátlanul a rendelkezésedre állok 6 hónapon keresztül személyesen vagy online, bármilyen témában, ha kérdésed van, vagy csak ha egy kis lelki támogatásra van szükséged. Számíthatsz rám nem foglak cserben hagyni, végig ott leszek melletted a célig vezető úton.

 

  • Rendszeres testösszetétel-mérésekkel és fotókkal követjük nyomon a változásodat, ezzel is motivációt nyújtva. Amellett, hogy nyomon követhető lesz a változás, jó eső érzéssel és büszkén fogsz később visszatekinteni a csúcsról, hogy ezt is meg tudtad csinálni.

 

  • Céljaidnak megfelelő táplálék-kiegészítő- és vitaminajánlás. Így a szervezeted a legoptimálisabban fogja segíteni a célod elérését.
design by Honlapdiszkont